2012. január 28., szombat

"Ne merd Alone-t kedvesnek nevezni!"

Kurva anyád Tenma. Utállak. Mi az, hogy ne merje kedvesnek nevezni Alone-t? Szerinted ő tehet arról, hogy Hades kiválasztotta? Szánalmas vagy bazdmeg. Lököd itt a szöveget, hogy te majd mindenkit megvédesz, és amikor igazán szükség lenne rád sosem vagy ott! Nem érsz te semmit bazdmeg. Egy undorító kis féreg vagy. Kár, hogy Alone csak félkész munkát végzett, és nem ölt meg a picsába. Megérdemelted volna.
Szóval ez onnan jött, hogy ugya Alone-ban született újjá Hades. Ezáltal bár megmaradt ő Alone-nnak, de gonosz lett. Így megy ez. Aszondom ezt az egészet inkább Athene-nek és Hades-nak kéne vívnia, mármint így Sasha és Alone testében. Tenmának semmi szerepe nincs. Semmi értelme. Mindenhol ott van, ahol nem kéne, és soha nincs ott, ahol kéne. Állandóan mondogatják, hogy "uristen mekkora erőd van!" vagy "mi ez a kozmó? túl erős" " mi va'?" fasz ki van vele. Annyira egyértelművé teszik, hogy ennek a kis csitrinek valami nagy szerepe van.-.- Ahj, falra mászok tőle.
Az egész animében nevetségesen van megcsinálva a jók oldala. Az unikornis csillagképét viselő srác maga a paródia, nem hiszem el, hogy komolyan gondolták a készítők, amikor ilyen jellemet adtak neki, és ilyen cselekedeteket írtak elő neki. Tuti valami április elsejei vicc. A sötét oldal különösen jó. Bár itt is van egy-két elvétett szánalmas produkció. Én nekik szurkolok. Leszarom. Nekik szurkolok, mert lényegében az ők indítékait még meg is értem. Győzzön a sötét oldal. Tenma, remélem Alone kikaparja a szemed.
14:04: [rosszul jár ennek a valaminek az órája amúgy..] Ide fogom leírni a további észrevételeimet, mert nem akarok hatezer posztot készíteni róla.D: Bazzeg, ez a Tenma olyan szánalmas, hogy azt már nem lehet fokozni! Uramatyámteremtőmédesfaszom. Valaki nyírja már ki. Öt kibaszott rész kellett neki (vagy négy..), hogy rájöjjön az ő hibája volt Alone Hades-szá válása. Jézusom.. Felkötöm magam. Komolyan. Ez az anime kikezdi minden eddigi hitemet.